Hvem har magten over dit arbejdsliv?

Jeg hjælper dig, som er vidensmedarbejder med at få klarhed over din professionelle udvikling, så du kan nå dine personlige mål og få balance i arbejdslivet

Hvem har magten over dit arbejdsliv?

Jeg hjælper dig som er vidensmedarbejder med at få klarhed over din professionelle udvikling, så du kan nå dine personlige mål og få balance i arbejdslivet

Find ud af om jeg kan hjælpe dig...

Book en gratis intro-samtale - Det er den bedste måde til at finde ud af om det er mig som kan hjælpe dig videre i dit professionelle arbejdsliv.

HUSK: Jeg er hverken familie, ven, partner eller kollega - jeg er DIN fortrolige mentor.

Om mig

Mit navn er Mikkel Wendelboe Toft, og jeg hjælper vidensmedarbejdere og ledere med at finde retning og balance i deres arbejdsliv.

Du kan få del i min viden som leder og mentor via mit tilbud om at blive min mentee.

Alt er baseret på tung ledelseserfaring (heraf nogle dyrtkøbte), uddannelse og supervision af min egen praksis igennem faglige netværk. Jeg er under uddannelse til coach og psykoterapeut.

Et mentorforløb består af:

Alt mentorarbejde er individuelt.

Det er DIG som mentee, som sætter agendaen ud fra dine problemstillinger, mens jeg bruger min erfaring til at lave en proces, som hjælper DIG videre.

  1. Din gratis introsamtale kan du begragte som vores første "kaffemøde". Vi taler om din problemstilling, og sammen finder vi ud af, hvilken process, som vil være bedst for DIG. I introsamtalen skal vi begge gerne mærke tillid og en gnist. En nysgerrighed på at samarbejde om DIN problemstilling.
  2. På vores næste møde - som måske er online etablere vi vores relation og vi arbejder med at forstå hinandens kommunikation. Vi har fokus på at få formuleret DIN problemstilling og komme helt ind til kernen af den forandring som du ønsker skal ske. Måske vi ikke når helt i mål - ofte ændres problemstillingen og synet på den igennem vores samarbejde.
  3. I de efterfølgende samtaler komme vi tættere på din problemstilling og vi arbejder med forskellige metoder til forstå platformen for den forandring som du ønsker. Du vil opleve at vores samtaler tage nogle nødvendige afveje, og at du måske "får lektier for" - der skal trænes og reflekteres.
  4. Måske allerede efter de første par samtaler - vil du opleve at stå med en løsning på din problemstilling. Vejen frem til være belyst og klarlagt. Vi har måske trænet det at sætte ord på dine ønsker så din omvenden vil kunne forstå dig og støtte dig fremad. Du vil tro på dig selv, og være i balance med din beslutning.
  5. Afrunding. Du vil selv vide hvad du vil gøre mere af, og hvad hvad du vil tage afsked med.

    Du er altid velkommen tilbage som mentee hos mig. Ofte holder jeg kontakten med mentees og har opfølgende samtaler som sikre at forandringen forbliver som DU ønsker.

Book en gratis intro-samtale - Det er den bedste måde til at finde ud af om det er mig som kan hjælpe dig videre i dit professionelle arbejdsliv.

Sådan siger mine tidligere mentees

"Det var SÅ fedt, at du stillede spørgsmålene, som du gjorde – og de tanker du havde spottet omkring situationen"

Kvinde 42 år, 1:1-Samtaler

"

"Mikkels måde at udfordre mig på har hjulpet mig til at træffe beslutninger, jeg ellers ikke havde turdet"

Kvinde 33 år, Karriereudvikling

"

"Mikkel er en god, lyttende og reflekteret sparringspartner, som er placeret trygt og godt i min telefonbog"

Kvinde 26 år, 1:1-Samtaler

"

"Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Mikkel! Han er urolig rar og i nærværet skaber han et fortroligt rum, hvor det ikke er så grænseoverskridende at tale om alle mulige følelser - både de positive og dem der personligt kan synes skamfulde." 

Kvinde 27 år, Karriereudvikling

"

"Thank you for at really good talk! Thanks for your inputs and experience shared. I really enjoyed us talking and me learning at the same time."

Kvinde 32 år, 1:1 Sparring - Forberedelse af MUS - Karriereudvikling

"

Jeg er tilknyttet følgende faglige netværk:

DJØF's Mentorprogram

Røde Kors
Primus Motor Mentor

Foreningen af Danske Psykoterapeuter (FADP)