Book en gratis intro samtale

Du får:


 • En samtale i ro og mag, hvor vi har tid til at tale om dine udfordringer
 • Et overblik over, hvad du har af handlemuligheder for at forandre din situation
 • Min ærlige vurdering af om jeg kan hjælpe dig. Og om du og jeg er det rigtige match
 • Det er uforpligtende og gratis

  Eller ring på: 60901560

  Book en gratis intro samtale

  Du får:

  • En samtale i ro og mag, hvor vi har tid til at tale om dine udfordringer
  • Et overblik over, hvad du har af handlemuligheder for at forandre din situation
  • Min ærlige vurdering af om jeg kan hjælpe dig. Og om du og jeg er det rigtige match

  Du kan betragte mig som din fortrolige sparringspartner

  De forløb, jeg tilbyder i min sparring, er beregnet på at hjælpe dig videre i dit professionelle liv. Du får min udelte opmærksomhed, så du kan komme nærmere dine mål og drømme.

  Samtalen er min garanti til dig om, at hvis vi to indgår i et samarbejde, så ved vi begge to, at vi er det rigtige match. 

  HUSK: Jeg er hverken familie, ven, partner eller kollega - jeg er DIN fortrolige mentor, og jeg støtter selvfølgelig DIG hele vejen.

  Du kan læse mere om mine arbejdsprocesser og om, hvordan du får hjælp til at komme videre i din udvikling her.

  Så meget rykkede den gratis introsamtale for en tidligere mentee:

  "Mikkel er utrolig nærværende i vores samtaler, og der gik ikke lang tid, før jeg følte mig tryg. Mikkel er god til at lytte og har en særlig evne til at få essensen, af det jeg siger frem til overfladen."

  Sådan foregår det

  Klik på knappen og book den tid, der passer dig bedst.

  Når du har gjort det, får du en bekræftelsesmail, hvor jeg stiller dig 3 enkle spørgsmål. Svar på spørgsmålene inden vi tales ved.
  Så sikrer vi, at du får mest muligt ud af den tid, vi har sammen.

  På selve dagen ringer jeg dig op.

  Og husk: Vores introsamtale er 100% uforpligtende - du bestemmer, om du har lyst til at arbejde videre med mig bagefter.

  Det her taler vi om

  De gode samtaler har som forudsætning, at du som mentee er moriveret for at gøre noget ved din(e) udfordring(er).

  Der skal være "noget på spil" for dig, og det skal have en tyngde og betydning for dit arbejdsliv. Det skal kalde på forandring.

  Jeg hjælper dig med at sætte realistiske mål for nye handlinger, tanker og følelser, så vi sikrer fokus på forandringselementet.

  Når du har gjort det, får du en bekræftelsesmail, hvor jeg stiller dig 3 enkle spørgsmål. Svar på spørgsmålene inden vi tales ved.
  Så sikrer vi, at du får mest muligt ud af den tid, vi har sammen.

  På selve dagen ringer jeg dig op.

  Og husk: Vores introsamtale er 100% uforpligtende - du bestemmer, om du har lyst til at arbejde videre med mig bagefter.

  Et mentorforløb består af:


  Alt mentorarbejde er individuelt.

  Det er DIG som mentee, som sætter agendaen ud fra dine problemstillinger, mens jeg bruger min erfaring til at lave en proces, som hjælper DIG videre.

  1. Din gratis introsamtale kan du begragte som vores første "kaffemøde". Vi taler om din problemstilling, og sammen finder vi ud af, hvilken process, som vil være bedst for DIG. I introsamtalen skal vi begge gerne mærke tillid og en gnist. En nysgerrighed på at samarbejde om DIN problemstilling.
  2. På vores næste møde - som måske er online etablerer vi vores relation og vi arbejder med at forstå hinandens kommunikation. Vi har fokus på at få formuleret DIN problemstilling og komme helt indtil kernen af den forandring som du ønsker skal ske. Måske vi ikke når helt i mål - ofte ændres problemstillingen og synet på den igennem vores samarbejde.
  3.  I de efterfølgende samtaler kommer vi tættere på din problemstilling og vi arbejder med forskellige metoder til forstå platformen for den forandring som du ønsker. Du vil opleve at vores samtaler tager nogle nødvendige afveje, og at du måske "får lektier for" - der skal trænes og reflekteres.
  4. Efterhånden - og måske allerede efter de første par samtaler - vil du opleve at stå med en løsning på din problemstilling. Vejen frem til være belyst og klarlagt. Vi har måske trænet det at sætte ord på dine ønsker så din omverden vil kunne forstå dig og støtte dig fremad. Du vil tro på dig selv, og være i balance med din beslutning.
  5. Du vil selv vide hvad du vil gøre mere af, og hvad du vil tage afsked med.

   Som mentee hos mig, er du altid velkommen tilbage. Ofte holder jeg kontakten med mentees og har opfølgende samtaler som sikrer at forandringen forbliver som DU ønsker.

  Få sparring til en konkret udfordring

  • Få professionel vejledning til en konkret udfordring i dit arbejdsliv
  • Tal med mig, som er en erfaren og nærværende leder
  • Du skal måske igennem en organisationsændring og kan ikke finde din vej
  • Du har måske svært ved at forstå dit ansvar og at vinde din leders tillid

  Det her får du:

  Sparring på en konkret problemstilling, typisk om overgangene i arbejdslivets faser: Du kan være utilfreds med og uforstående over for din organisation. Dit ansvar er måske uklart. Du kan have svært ved at vinde din leders tillid – eller har ikke tillid til din leder. Måske overvejer du nyt job eller ny rolle, men har brug for vejledning og støtte i processen. Vi taler om alle transitioner i job/livets faser.

  Online-møde er ideelt til 1:1 Sparring - du spare tid og transport

  Hold MUS med mig

  • Forberedelse af din MUS-samtale
  • Vi ser tilbage på din udvikling i din nuværende rolle og skaber afklaring om din retning, så du har styr på processen
  • Træning i at præsentere dine mål for din leder
  • Opfølgning på MUS-samtale og målsætninger

  Det her får du:

  Din MUS forberedt og gennemført (trænet) sammen med mig. Vi ser tilbage på din udvikling i din nuværende rolle, og vi søger afklaring af din retning, så du har styr på processen. Ser du en udvikling, og er du tilfreds? Hvorfor ikke? Hvad er din jobstrategi, og hvad vil du gerne udvikle dig henimod? Hvad handler om faglighed og hvad handler om trivsel?

  Vi træner, hvordan du får præsenteret dine ønsker for din leder, og vi sikrer, at der laves et retvisende referat og relevant opfølgning.

  Online-møde er ideelt til MUS-samtale - du spare tid og transport

  Generel karriereudvikling

  • Få professionel vejledning til at komme videre i karrieren
  • Du vil måske gerne være leder - eller vil gerne være fagmedarbejder igen
  • Du er måske bange for at blive fyret, og har brug for at se din retning
  • Bliv guidet i karrieren og jobsøgning
  • Få et erfarent skub til at komme videre

  Det her får du:

  Du er i fokus, og vi finder en vej for DIN karriere?
  Forløbet videreudvikler dig som person, du holder din markedsværdi ved lige. Sammen stiller vi skarpt på din trivsel og hjælper dig med hvordan du vedligeholder, finder eller genfinder arbejdsglæden. Det kan være en vanskelig balancegang og det er derfor vigtigt at karrieren får et eftersyn fra tid til anden.

  Online-møde er ideelt til karriere udvikling - du spare tid og transport

  Hvilken hjælp er den rette for dig?

  I vores samtale finder vi sammen ud af, om én af mine processer er den rigtige for dig. For det er ikke bare et spørgsmål om at snuppe en af dem ned fra hylden. For mig er det vigtigt, at vi finder den løsning, der kan give dig de resultater, du drømmer om.

  Sådan siger mine tidligere mentees


  "Han er urolig rar og i nærværet skaber han et fortroligt rum, hvor det ikke er så grænseoverskridende at tale om alle mulige følelser"

  Mikkel er utrolig nærværende i vores samtaler, og der gik ikke lang tid, før jeg følte mig tryg. Mikkel er god til at lytte og har en særlig evne til at få essensen, af det jeg siger frem til overfladen. Han er en god hjælper, der ofte ser ting før jeg selv gør. Jeg har fået rigtig meget ud af de samtaler, jeg har haft med Mikkel - især fordi han har hjulpet mig med at rydde op i mit tankemylder og gjort mig mere fokuseret på det, der egentlig er vigtigt. Vi talte meget om hvad der giver mig energi og hvad der dræner mig - og med fokus på karriereveje, hjalp han mig med at forstå, at det ikke er en umulig drøm, at komme til at beskæftige mig med det der giver mig energi og inspirerer mig. Han satte spot på de steder i mit liv, som jeg selv negligerede, hvilket har givet mig en mere optimistisk og håndgribelig proces med mit eget selvværd på mange planer. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Mikkel! Han er urolig rar og i nærværet skaber han et fortroligt rum, hvor det ikke er så grænseoverskridende at tale om alle mulige følelser - både de positive og dem der personligt kan synes skamfulde.

  Kvinde 27 år, Karriererudvikling,

  "

  "Mikkels måde at udfordre mig på har hjulpet mig til at træffe beslutninger, jeg ellers ikke havde turdet"

  Mikkels måde at udfordre mig på har hjulpet mig til at træffe beslutninger, jeg ellers ikke havde turdet, og håndtere situationer, jeg ellers ville kludre rundt i. Den udvikling gør mig i stand til at gå mere frygtløst efter mine drømme og sætte udfordringer og muligheder i perspektiv. Samtidig er hans egen historie og livsvalg en kæmpe inspiration til at gøre alvor af sine refleksioner.

  Kvinde 33 år, Karriereudvikling

  "

  "Det var SÅ fedt, at du stillede spørgsmålene, som du gjorde – og de tanker du havde spottet omkring situationen"

  Mikkel, jeg takker i den grad for din tid og sparring!!!🙏🏽 Jeg føler allerede, at jeg har fået svaret omkring denne stilling med min snak med dig og om mit match 😊 Jeg er gået i tænkeboks omkring, hvad jeg vil prioritere at snakke med min chef om – Hvad er det første, der falder mig ind, som ikke fungerer/som kunne være første skridt at italesætte? Jeg laver nogle noter👍🏽 Tak Mikkel – du gav mig modet!😊

  Kvinde 42 år, 1:1 sparring

  "

  "Det er simpelthen mig der takker! Super givende, og jeg ser oprigtigt frem til vores snak i morgen" 

  Det er simpelthen mig der takker! Super givende, og jeg ser oprigtigt frem til vores snak i morgen – Fedt at du er så tilgægelig! Forstået at jeg skal være skarp og forberede mig, både til MUS, men også vores snak torsdag morgen. Jeg ser meget frem til vores gennemgang at MUS-materialet.

  Mand 24 år, Forberedelse af MUS-samtale

  "

  "Som resultat af vores snak, tog jeg ansvar for mig selv og mit arbejdsliv." 

  Jeg var i et limbo omkring mit arbejdsliv og havde svært ved at finde ud af hvad der var var vigtigt for mig. Ud fra, hvad jeg følte som, en masse rodede tanker, værdier og historier, formåede Mikkel at guide og hjælpe mig med at samle det hele og finde frem til essencen - noget som jeg ikke selv var i stand til, hvor simpelt det end endte med at fremstå for mig. Som resultat af vores snak, tog jeg ansvar for mig selv og mit arbejdsliv.
  Mikkel er en god, lyttende og reflekteret sparringspartner, som er placeret trygt og godt i min telefonbog.

  Kvinde 26 år, 1:1 sparring

  "