Info om mine mentorforløb før vores samtale


Jeg er glad for, at du har booket en samtale med mig!

For at vi kan få mest muligt ud af tiden sammen, har jeg samlet lidt information her, som jeg vil bede dig om at læse, før vi mødes.
Det tager 5 minutter, men det sikrer, at du får allermest ud af den tid, vi har sat af til at tale sammen.

For det skal allermest handle om DIG!


Før vi mødes til din gratis introsamtale, vil jeg bede dig svare på nedenstående 3 spørgsmål.
Du svarer ved at trykke "svar" på den mail, jeg lige har sendt dig, eller ved at skrive til hello@mikkelwendelboetoft.dk.
Stress nu endelig ikke over, hvor lange svar, du sender. Det er kun for, at vi får mest muligt ud af den tid, vi har sammen :-)


1. Hvad er din største udfordring, som du kunne tænke dig at få min hjælp til, og som vi skal tale om i vores samtale?

2. Hvad giver dig energi?

3. Hvad dræner dig for energi?

Hånden på hjertet….

 Jeg ved nøjagtigt, hvor hårdt det kan være at række ud efter hjælp, og at bede om et godt råd. Og jeg gætter på, at du har gået og tænkt en god del på din problemstilling. 

Du skal ikke længere gå alene! 

Stor ros til dig for at søge sparring hos en mentor.

For lige så fedt det føles, når jobbet bare spiller max, lige så nedslående kan det føles, når der er svært at navigere i organisationen, chefen er fraværende, eller? Har jeg ret?

For mit vedkommende var en af de største fejl som medarbejder (og som leder), da jeg troede, at jeg skulle kunne det hele selv - uden at tale med nogen. Heldigvis blev jeg klogere og lærte at bede om hjælp. Bede om råd. Og investere i det!

Om at arbejde autentisk - og transfer

I vores samtale, som jeg glæder mig til, skal vi først og fremmest tale om DINE udfordringer.

Jeg er hverken familie, ven, partner eller kollega - jeg er din fortrolige mentor.

Det er vigtigt, at vores relation er autentisk. Det vil sige uden omsvøb og med et præcist sprog.
Det kan være, jeg kommer til at spørge en ekstra gang ind til, hvad du mener, når du siger et eller andet. Det er alene fordi, at der bag snørklede formuleringer med mange tillægsord (og formuleringer med "man/vi") ofte gemmer sig en personlig holdning - DIN holdning. Og det er den, vi skal have frem! 

Husk:
Du er ekspert på dit eget felt - og jeg er på mit. Jeg præsenterer dig for min tilgang.

Jeg er her for at lære dig noget, du ikke kan i forvejen.
Du skal omsætte MIN tilgang til DIT arbejde.

▪️ Mentoropgaven er MIN
▪️ Transferopgaven er DIN

Se på en personlig udviklingsrejse i som du vil se på et jobskifte eller valg af efteruddannelse: en betydningsfuld beslutning i din tilværelse og en væsentlig handling, du foretager dig for din egen skyld.
Dette indebærer naturligvis omkostninger. Derfor er det hensigtsmæssigt at opfatte det som en investering, der sigter mod at forbedre din livskvalitet og give dig vedvarende indflydelse på dit liv. Dit afkast vil i høj grad afhænge af den tid og energi, du selv investerer. Dette medfører samtidig, at der i visse perioder af dit liv kan være nødvendigt at fravælge andre aktiviteter.

Vær forberedt på, at det kræver en stærk vilje og mod fra din side for at erstatte gamle adfærdsmønstre med nye og mere hensigtsmæssige. Dette indebærer, at der skal arbejdes på adfærden mellem individuelle sessioner. Din trang til personlig udvikling bliver sammen med dette den drivende kraft i forløbet.

Sammen finder vi den rette vej for dig

I vores samtale finder vi sammen ud af, om én af mine processer er den rigtige for dig. For det er ikke bare et spørgsmål om at snuppe én af dem ned fra hylden. For mig er det vigtigt, at vi finder den løsning, der kan give dig de resultater, du drømmer om. 


Tak, fordi du har læst med så langt

Så er der bare tilbage at sige, at jeg glæder mig helt vildt til at tale med dig. Sørg for, at du sender mig svaret på de spørgsmål, jeg har sendt dig, via e-mail, for så er jeg bedre forberedt til vores samtale.

Med venlige hilsener

Mikkel Wendelboe Toft