Jeg er glad for, at du har booket en samtale med mig

Booking systemet har sendt dig en mail med et link hvor du skal bekræfte

Efter din bekræfdigelse vil du modtage en mail med yderligere information


For at vi kan få mest muligt ud af tiden sammen, har jeg samlet lidt information her, som jeg vil bede dig om at læse, før vi mødes.

Det tager 2 minutter, men det sikrer, at du får allermest ud af den tid, vi har sat af til at tale sammen.

For det skal handle om DIG!

Hånden på hjertet….

 Jeg ved nøjagtigt, hvor svært det kan være at starte en refleksion over jobsituationen - og derefter begynde at arbejde med at gøre ting på en ny måde. Og jeg gætter på, at du har gået og tænkt en god del på nogle særlige problemstillinger.

Du skal ikke længere gå alene! 

Stor ros til dig for at søge sparring hos en mentor.

For lige så fedt det føles, når jobbet bare spiller max, lige så nedslående kan det føles, når der er svært at navigere i organisationen, chefen er fraværende, eller? Har jeg ret?

For mit vedkommende var en af de største fejl som medarbejder (og som leder), at jeg troede, at jeg skulle kunne det hele selv - uden at tale med nogen. Heldigvis blev jeg klogere.

Om at arbejde autentisk - og transfer

I vores samtale, som jeg glæder mig til, skal vi først og fremmest tale om DIG.

Jeg er hverken familie, ven, partner eller kollega - jeg er din fortrolige mentor.

Det er vigtigt, at vores relation er autentisk. Det vil sige uden omsvøb og med et præcist sprog.
Det kan være, jeg kommer til at spørge en ekstra gang ind til, hvad du mener, når du siger et eller andet. Det er alene fordi, at der bag snørklede formuleringer med mange tillægsord (og formuleringer med "man/vi") ofte gemmer sig en personlig holdning - DIN holdning. Og det er den, vi skal have frem!

Husk:
Du er ekspert på dit eget felt - og jeg er på mit. Jeg præsenterer dig for min tilgang.

Jeg er her for at lære dig noget, du ikke kan i forvejen.
Du skal omsætte MIN tilgang til DIT arbejde.

 Mentoropgaven er MIN
 Transferopgaven er DIN

Se på en personlig udviklingsrejse i som du vil se på et jobskifte eller valg af efteruddannelse: en betydningsfuld beslutning i din tilværelse og en væsentlig handling, du foretager dig for din egen skyld.
Dette indebærer naturligvis omkostninger. Derfor er det hensigtsmæssigt at opfatte det som en investering, der sigter mod at forbedre din livskvalitet og give dig vedvarende indflydelse på dit liv. Dit afkast vil i høj grad afhænge af den tid og energi, du selv investerer. Dette medfører samtidig, at der i visse perioder af dit liv kan være nødvendigt at fravælge andre aktiviteter.

Vær forberedt på, at det kræver en stærk vilje og mod fra din side for at erstatte gamle adfærdsmønstre med nye og mere hensigtsmæssige. Dette indebærer, at der skal arbejdes på adfærden mellem individuelle sessioner. Din trang til personlig udvikling bliver sammen med dette den drivende kraft i forløbet.

Tak, fordi du har læst med så langt

Så er der bare tilbage at sige, at jeg glæder mig helt vildt til at tale med dig. Sørg for, at du sender mig svaret på de spørgsmål, jeg har sendt dig, via e-mail, for så er jeg bedre forberedt til vores samtale.

Med venlige hilsener

Mikkel Wendelboe Toft