Jeg er glad for, at du har booket en Styrkesamtale!

På dagen ringer jeg dig op, så vær sikker på, at du har skrevet det rigtige telefonnummer til mig.

Inden samtalen skal du gennemføre en VIA styrkeprofil – du finder den her HER. Den er gratis via dette link. Dit resultat vil blive tilgængelig for mig via VIA-portalen. Jeg opbevare din VIA styrkeprofil sikkert og anonymt.

Vores Styrkesamtale tager udgangspunkt i fordelingen af dine styrker i din profil.
Der er forskningsmæssigt belæg for at du både bliver gladere for dit job, er mere produktiv og bliver en mere hjælpsom kollega, hvis du kan bruge dine topstyrker i dit arbejde.
Og du kan øge din trivsel, hvis du bruger styrkerne aktivt i din jobsøgning.

Hånden på hjertet….

Jeg ved nøjagtigt, hvor svært det kan være at starte en refleksion over jobsituationen - og derefter begynde at arbejde med at gøre ting på en ny måde. Og jeg gætter på, at du har gået og tænkt en god del på nogle særlige problemstillinger.

Du skal ikke længere gå alene! 

Stor ros til dig for at søge sparring hos en mentor.

For lige så fedt det føles, når jobbet bare spiller max, lige så nedslående kan det føles, når der er svært at navigere i organisationen, chefen er fraværende, eller? Har jeg ret?

For mit vedkommende var en af de største fejl som medarbejder (og som leder), at jeg troede, at jeg skulle kunne det hele selv - uden at tale med nogen. Heldigvis blev jeg klogere.

Om at arbejde autentisk

I vores samtale, som jeg glæder mig til, skal vi først og fremmest tale om DIG.

Jeg er hverken familie, ven, partner eller kollega - jeg er din fortrolige mentor.

Det er vigtigt, at vores relation er autentisk. Det vil sige uden omsvøb og med et præcist sprog.
Det kan være, jeg kommer til at spørge en ekstra gang ind til, hvad du mener, når du siger et eller andet. Det er alene fordi, at der bag snørklede formuleringer med mange tillægsord (og formuleringer med "man/vi") ofte gemmer sig en personlig holdning - DIN holdning. Og det er den, vi skal have frem! 

Tak, fordi du har læst med så langt

Så er der bare tilbage at sige, at jeg glæder mig helt vildt til at tale med dig. Sørg for, at du sender mig svaret på de spørgsmål, jeg har sendt dig, via e-mail, for så er jeg bedre forberedt til vores samtale.

Jeg glæder mig rigtig meget til at tale med dig!

De bedste hilsener
Mikkel Wendelboe Toft
Professionel Mentor