Book en gratis intro samtale
hvor du får:

 • En samtale i ro og mag, hvor vi har tid til at tale om dine udfordringer
 • Et overblik over, hvad du har af handlemuligheder for at forandre din situation
 • Min ærlige vurdering af om jeg kan hjælpe dig. Og om du og jeg er det rigtige match

Det er uforpligtende og gratis

Eller ring på: 60901560

Du kan betragte mig som din fortrolige sparringspartner

De forløb, jeg tilbyder i min sparring er beregnet på at hjælpe dig videre i dit professionelle liv. Du får min udelte opmærksomhed, så du kan komme nærmere dine mål og drømme.

Samtalen er min garanti til dig om, at hvis vi to indgår i et samarbejde, så ved vi begge to, at vi er det rigtige match. 

HUSK: Jeg er hverken familie, ven, partner eller kollega - jeg er DIN fortrolige mentor, og jeg støtter selvfølgelig DIG hele vejen.

Du kan læse mere om mine arbejdsprocesser og om, hvordan du får hjælp til at komme videre i din udvikling her.

Læs her, hvor meget en intro samtale, der ikke kostede noget, rykkede for en mentee:

"Det er simpelthen mig der takker! Super givende, og jeg ser oprigtigt frem til vores snak i morgen – Fedt at du er så tilgægelig!"

Hvordan foregår det?

Klik på knappen og book den tid, der passer dig bedst.

Når du har gjort det, får du en bekræftelsesmail, hvor jeg stiller dig 2 enkle spørgsmål. Svar på spørgsmålene inden vi tales ved.
Så sikrer vi, at du får mest muligt ud af den tid, vi har sammen.

På selve dagen ringer jeg dig op.

Og husk - vores intro samtale er 100% uforpligtende - du bestemmer, om du har lyst til at arbejde videre med mig bagefter.

Her er i detaljer hvad mentorpakkerne består af:

HUSK: Alt mentorarbejde er individuelt.

Det er DIG som mentee som sætter agendaen omkring din problemstillinge, mens jeg bruger min erfaring til at lave en process som hjælper DIG videre.
I din gratis intro samtale finder vi sammen ud af, hvilken process som vil være bedst for DIG. 

Få Sparring til en konkret udfordring

 • Få professionel vejledning til en konkret udfordring i dit professionelle liv
 • Tal med mig som er en erfaren og nærværende leder
 • Få et erfarent råd til at komme videre
 • Forstå dit ansvar og vind din leders tillid

Det her får du:

Sparring om en konkret problemstilling.
Typisk omkring overgangene i arbejdslivets faser. Du kan være utilfreds med, og uforstående overfor din organisation. Dit ansvar er måske uklart. Eller du kan have svært ved at vinde din leders tillid – eller har ikke tillid til din leder. Måske overvejer du nyt job eller ny rolle, men har brug for vejledning og støtte i processen. Vi taler om alle transitioner i job/livets faser.

Online-møde er ideelt til 1:1 Sparring - du spare tid og transport

Hold MUS Med Mig

 • Forberedelse af din MUS-samtale
 • Vi ser tilbage på din udvikling i din nuværende rolle, og skaber afklaring omkring din retning så du har styr på processen
 • Træning i at præsenterer dine mål for din leder
 • Opfølgning på MUS-samtale og målsætninger

Det her får du:

Din MUS forberedt og gennemført (trænet) sammen med mig. Vi ser tilbage på din udvikling i din nuværende rolle, og vi søger afklaring omkring din retning, så du har styr på processen. Ser du en udvikling og er du tilfreds? Hvorfor ikke? Hvad er din jobstrategi og hvad vil du gerne udvikle dig hen imod? Hvad handler om faglighed og hvad handler om trivsel?
Vi træner hvordan du får præsenteret dine ønsker for din leder, og vi sikrer, at der laves et retvisende referat og relevant opfølgning.

Online-møde er ideelt til MUS-samtale - du spare tid og transport

Generel karriereudvikling

 • Få professionel vejledning til udfordringerne i dit professionelle liv
 • Tal med mig som er en erfaren og nærværende leder
 • Blive guidet i karrieren og jobsøgning
 • Få et erfarent skub til at komme videre

Det her får du:

Din MUS forberedt og gennemført (trænet) sammen med mig. Vi ser tilbage på din udvikling i din nuværende rolle, og vi søger afklaring omkring din retning, så du har styr på processen. Ser du en udvikling og er du tilfreds? Hvorfor ikke? Hvad er din jobstrategi og hvad vil du gerne udvikle dig hen imod? Hvad handler om faglighed og hvad handler om trivsel?
Vi træner hvordan du får præsenteret dine ønsker for din leder, og vi sikrer, at der laves et retvisende referat og relevant opfølgning.

Online-møde er ideelt til karriere udvikling - du spare tid og transport

Hvilken hjælp er den rette for dig?

I vores samtale finder vi sammen ud af, om én af mine processer er den rigtige for dig. For det er ikke bare et spørgsmål om at snuppe en af dem ned fra hylden. For mig er det vigtigt, at vi finder den løsning, der kan give dig de resultater, du drømmer om.

Læs her hvad tidligere mentees siger:

"Det var SÅ fedt, at du stillede spørgsmålene, som du gjorde – og de tanker du havde spottet omkring situationen"

Mikkel, jeg takker i den grad for din tid og sparring!!!🙏🏽 Jeg føler allerede, at jeg har fået svaret omkring denne stilling med min snak med dig og om mit match 😊 Jeg er gået i tænkeboks omkring, hvad jeg vil prioritere at snakke med min chef om – Hvad er det første, der falder mig ind, som ikke fungerer/som kunne være første skridt at italesætte? Jeg laver nogle noter👍🏽 Tak Mikkel – du gav mig modet!😊

Ledende stilling i det offentlige, 42 år

"

"Mikkels måde at udfordre mig på har hjulpet mig til at træffe beslutninger, jeg ellers ikke havde turdet"

Mikkels måde at udfordre mig på har hjulpet mig til at træffe beslutninger, jeg ellers ikke havde turdet, og håndtere situationer, jeg ellers ville kludre rundt i. Den udvikling gør mig i stand til at gå mere frygtløst efter mine drømme og sætte udfordringer og muligheder i perspektiv. Samtidig er hans egen historie og livsvalg en kæmpe inspiration til at gøre alvor af sine refleksioner.

Ledende stilling i det private, 33 år

"

"Det er simpelthen mig der takker! Super givende, og jeg ser oprigtigt frem til vores snak i morgen" 

Det er simpelthen mig der takker! Super givende, og jeg ser oprigtigt frem til vores snak i morgen – Fedt at du er så tilgægelig! Forstået at jeg skal være skarp og forberede mig, både til MUS, men også vores snak torsdag morgen. Jeg ser meget frem til vores gennemgang at MUS-materialet.

Nyuddannet i det private, 24 år

"