Hej,

Du er ikke ene om at have en følelse af at savne en nærværende chef der ser DIG og vil DIN udvikling.

Det ved jeg!

Jeg ved det, fordi jeg dagligt hjælper vidensmedarbejdere med at sætte ordpå deres ønsker for egen udvikling. Jeg hjælper dem med at forberede deres1:1-samtaler, MUS-samtaler og med at formulere deres drømme så de kanføres ud i livet.

Velkommen som mentee hos mig!

Mit navn er Mikkel Wendelboe Toft, og jeg har arbejdet med udvikling af medarbejdere siden 2010 via mine roller som leder og siden hen via min rolle som mentor.

Du kan få del i min viden som leder og mentor via mit tilbud om at blive min mentee. Du vil blandt andet få min sparring til udvikling af din evne til at indgå idialog med din chef så du kan nå dine mål.

Min gerning er baseret på tung ledelseserfaring (heraf nogle dyrt købte), uddannelse, supervision af min egen praksis og en igangværende uddannelse til coach og psykoterapeut.


Det gør mig virkelig stolt og rørt, når jeg hjælper mennesker videre!


Der fndes rigtig meget stærkt potentiale i alle mennesker, men alt for mange er endt i en position eller en rolle hvor de bliver begrænset. Det som gør mig allermest stolt og rørt, er når jeg hører fra de glade og frie mennesker som jeg harhjulpet videre.


Det er det, der er mit brændstof, og det er noget som giver mig god energi.
Det er derfor, jeg gør det, jeg gør hver eneste dag.


Hvordan kom jeg hertil?

Jeg havde i mange år en evne til at finde alternative veje igennem karrieren, men i en årrække sad jeg fast i en rolle og en retning som ikke var sund for mig.
Der var én retning for mig, og det var op.
De senere år mærkede jeg, at det jeg brugte min energi på, ikke gav energi tilbage til mig.


Jeg søgte råd og vejledning hos en mentor, og valgte at tage magten over min egen udvikling.

Der er vildt nok at tænke tilbage på den dag hvor jeg traf mit valg – jeg kanstadig mærke energien fra den dag.
Gennem eksponerede roller, som blandt andet præsident for en brancheforeningog som mellemleder og topleder er jeg blevet kontaktet af mangevidensmedarbejdere som havde tvivl på deres evne til at positionere sig selv, ogtil at formulere DERES ønsker for et spændende og udviklende arbejdsliv.